En weekend i København fuld af vilde sanseindtryk
København har alle dage ikke blot været et yndet rejsemål for landets øvrige borgere, men har siden tidernes morgen altid været massivt besøgt af folk fra hele verden. De kommer af en grund. København er ikke verdens største hovedstad, men den har lært at fremelske noget af det, den er bedst til: det frie liv med alt hvad det indebærer af sanseindtryk lige fra caféer, restauranter, barer og natklubber.

København er caféernes by

Tag en weekend-sviptur og book dig ind på et hotel i København og nyd alt, hvad den danske hovedstad kan tilbyde. Kaffe er blevet et varemærke i byen, og der bydes ind med alt lige fra klassiske espressoer, latte og flat whites til kaffebarer med hipster-barister, der eksperimenterer med helt nye kaffebristninger- og brygninger.

Street food fra de fire verdenshjørner

Street food er blevet en fast del af det københavnske byliv. Reffen Copenhagen Street Food på Refshaleøen er et urbant kulinarisk eksperimentarium fuld af madboder med alle verdens retter – men i et en helt ny sammensætning. Nyd mexicansk gademad, slowfood, øl fra mini-bryggerier eller eksotiske drinks i den tilbagelænede atmosfære på de store bænke og liggestole i det gamle ombyggede industrielle havnekvarter.

Michelin restauranter og natteliv

Forkæl dig selv med en middag på en af de mange danske Michelin restauranter såsom verdensberømte Noma eller det nye kritikerroste Alchemist. Her serveres retter, du med garanti aldrig har fået før i dit liv. Når det gastronomiske sansebombardement er overstået venter kølige øl, drinks og lækker vin på en af Københavns mange vinbarer eller natklubber.