Eventyrlig og afslappende weekend i Danmarks hovedstad

Spa- og kurophold

Hvis man leder efter wellness, spa- og kurophold i Danmarks hovedstad, er der heldigvis masser af gode muligheder. Her kan man nemlig finde alt i luksus, også kan man invitere sin partner, ven eller veninde med til en god oplevelse. Book jer for eksempel ind på et hotel i København, hvor der også er mulighed for spa eller kurbehandlinger på stedet og nyd maksimal afslapning i godt selskab.

I kunsten og kulturens tegn

I forbindelse med kunst og kultur vil vi blot fremhæve en enkelt perle blandt de mange muligheder, der er at finde en smule uden for København. Dette er kunstmuseum Louisiana, som man finder i Humlebæk. Her er en gammel park blevet omdannet til et kunstmuseum, og der er endda en fremragende udsigt over Øresund. Louisianas store skulptursamling er bestemt rejsen fra sit hotel i København værd, da der er masser at opleve.

Sjov, spas og action

Hvis man er mere til action, så kan en guidet kajaktur rundt i byens mange kanaler måske være det rigtige valg. Her ledsages man naturligvis af en professionel instruktør, og det giver mulighed for at se byen fra en helt ny side. Er man ikke til vandsport, kan man i stedet gå på jagt efter kæmper i skovene omkring København. Ja, det kan måske lyde sært, men uden for København kan man faktisk finde 6 store kæmper, der er skåret i træ. Disse kæmper blev skabt af den danske kunstner ved navn Thomas Dambo og havde til fordel at lokke flere ud i den danske natur for at se, hvad den har at byde på.