Madlavning med sous vide

Få en god start på dagen og masser af energi med en lækker smoothie fra morgenstunden. En smoothie er en drik, som består af forskellige ingredienser, der er blendet sammen i en blender eller foodprocessor, og man kan også anvende en stavblender direkte i et glas. Der findes i dag rigtig mange opskrifter på lækre smoothies med alle slags grøntsager og bær, og man kan helt sikkert finde sine egne favoritter. Udover grøntsager og bær, vil der typisk være juice eller yoghurt i en smoothie.

smuzi-iz-kivi-min

Sund morgenmad

Smoothies indeholder sunde næringstoffer med antioxidanter, som giver din krop et sundt energi-boost. En smoothie er ikke kun sund, men også hurtig at lave. Du kan nemt lave den på 5 minutter, så hvis du ikke har så meget tid om morgenen, er det helt perfekt at lave en smoothie. Lav fx også en smoothie to go og drik den på vej til arbejde.

_114106-452

Få energi efter sport

Mange, som dyrker sport, har også fokus på, hvor vigtigt det er at spise sundt. Har du dyrket sport eller været i fitnesscenteret, så trænger din krop til hurtig næring og væske. Her er det en fordel at lave en smoothie i dit køkken, når du kommer hjem. Smoothies kan nemlig også anvendes som en energidrik, der fylder dine energidepoter og giver dig et sundt og nærende måltid efter træning.

Kiwi-Smoothie-Banana-Glass-5k-4k-2208x1242-1024x576

Find skønne smagsvarianter

Der findes mange et væld af opskrifter på smoothies, som du fx kan finde på nettet. Du har måske nogle favoritter, men du kan også altid finde nye smagsvarianter, som gør det spændende og skønt og drikke smoothies.