Vinsmagning, i hele landet, på en platform..

Sådan gør du…

Du udfylder vores formular, og giver os mulighed for at finde den rigtige vinekspert, til din vinsmagning.  Efter vi har modtaget dine oplysninger, starter vi vore søgen efter en vinekspert i dit område. Du vil typisk få svar tilbage 1 til 2 dage efter du har sendt forespørgslen.

Hvad koster en vinsmagning.. 

Prisen på en vinsmagning afhænger af det budget du har sat dig for at bruge. Du kan booke en smagning med en pris pr. deltager helt ned til 169,-. Du har også mulighed for at tilvælge tapas til din vinsmagning.

Brug vores platform gratis..

Det er 100% gratis og uden binding at bruge vores platform. Du kan frit vælge mellem de tilbud vi finder til dig. Og du er ikke tvunget til at vælge en enste af dem. Du er altid velkommen tilbage og søge igen.

Hvad kan jeg forvente?

En vinsmagning fra TasteOffer er den perfekte start på en god fest eller arrangement. Du kan forvente en god og proffesionel smagningsekspert som levere vin og historier af høj kvalitet og stemning af samme.

Typisk har du ved smagningen også mulighed for at gøre et rigtig godt køb af de vine du har smagt på. Der kan være rigtig mange penge at spare.

“Vi afholdte vores årlige kåring af nye medlemmer i logen. Den blev startet med en fin vinsmagning fra TasteOffer.dk”

Bent berg, Svendborg.

Smagnings type
 Vin Øl Gin Rom Whisky Cognac
Ønsker at smage
 Rødvin Hvidvin Rosevin Portvin Bobler Champagne

100% gratis og uforpligtende!

Hvad, hvornår og hvor

Du har med TasteOffer mulighed for at få en vinsmagning hjem i stuen. Vi har også masser af eksperter tilknyttet som har lokaler selv. Du bestemmer hvad, hvornår og hvor. Til hvilken pris og tema. Alt står i formularen.

Du modtager tilbuddet

Når du har udfyldt formularen, og trykket send, går vi igang med at lede efter den perfekte smagningsekspert til dit arrangement. I løbet af kort tid, får du en mail med de relavante tilbud fra vores eksperter i nærheden.

whiskysmagning

Nyd vinsmagningen med vennerne

Det var nemt! Din opgave er nu at invitere vennerne til din fest eller arrangement. I kan i ro og ma hygge jer, for TasteOffer.dk har styr på smagningen.

Skal vi stå for din vinsmagning?

– du hører fra os lynhurtigt!

Brug for hjælp? Ring til os!

27 89 64 70

TasteOffer
Om TasteOffer
Kontakt os
Presse

TasteOffer
Tvedvej 63
6000 Kolding
CVR 39176068

Copyright © TasteOffer 2017  •  Kontakt@TasteOffer.dk

Brug for hjælp? Ring til os!

27896470

Eller skriv på

TasteOffer
Om TasteOffer
Kontakt os
Presse

TasteOffer
Tvedvej 63
6000 Kolding
CVR 39176068

Copyright © TasteOffer 2017

Updating…
  • Ingen produkter i kurven.